Nye elever på STU – Ulkebøldam 19/20

Mandag d. 12-08-2018 startede alle de gamle elever samt 13 nye elever på STU – Ulkebøldam efter en god lang sommerferie.

Traditionen tro blev de første dage brugt til introdage, hvor vi om mandagen fik en masse informationer omkring regler og rammer på skolen, og lærer hinanden at kende. (de nye) Hovederne var godt fyldte ved fyraftenstid på de fleste.

Tirsdag morgen skulle vi alle sammen mødes på busstationen kl. 8.30 hvor vi derefter tog en bus til Egen hvor Alsmic ligger. Derude blev alle delt op i hold hvorefter vi brugte formiddagen på fodboldgolf, der blev grinet og kæmpet på banen og alle gik til stålet. 

Da kampene var afsluttet og klokken var nået til frokost blev der serveret grillpølser samt kartoffelsalat, det var en smule trængt i bålhytten da vejrguderne ikke helt var med os under frokosten, derefter gik vi kantinen hvor nogle spillede spil samt andre snakkede og hyggede. Et par dejlige dage med en flok dejlige elever som er klar på at begynde i værkstederne onsdag morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *