Månedsarkiv: november 2021

VIGTIG INFORMATION

Kære elever, forældre og samarbejdspartnere.

STU-Ulkebøldam/ledelsen, har med kort varsel besluttet at holde lukket på mandag d. 22 November.

Årsagen skyldes at en af vores undervisere i går blevet testet positiv for Covid-19. Alle STU-lærere vil derfor i løbet af weekenden, og i starten af kommende uge, lade sig PCR-teste for Corona. Dette vil ske efter gældende regelsæt.   https://www.sst.dk/da/corona

Da vi ved at to af vores elever har været i tæt kontakt med ovennævnte underviser onsdag i denne uge, har vi kontaktet disse elever/pårørende, og informeret om at disse elever også gerne skal gennemføre samme testforløb, som er gældende for underviserne.

Da der aktuelt er stor smittespredning i Sønderborg Kommune, vil vi som STU-skole/ledelse samtidig opfordre til at alle vores elever lader sig teste, såfremt der er den mindste mistanke om, at man er smittet. Når vi kommer med dette ønske nu, er det for at vi på STU-Ulkebøldam fortsat kan sikre, at eleverne oplever et, for eleverne, så genkendeligt og sikkert STU forløb som muligt.

Med venlige hilsener fra:

Annette Hansen

Thomas Elholm 

Ny mand ansat på STU


Kære alle sammen.

Mit navn er Thomas Elholm. Jeg er 49 år og bor i Sønderborg med min familie. Jeg er pr. 1 november 2021 blevet ansat som afdelingsleder v. STU-Ulkebøldam. 

Fra min tidligere arbejdsfunktion i Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) kender jeg både til indholdsdelen i et STU-forløb, og ligeledes kendte jeg en del af eleverne og medarbejderne forud for min opstart i mandags.

For jer som elever og pårørende vil jeg sige, at jeg har glædet mig meget til denne opstart, og jeg ser frem til vores samarbejde.

I ønskes alle en god dag.

Med venlig hilsen  

Thomas Elholm