Månedsarkiv: juli 2019

Sidsteskoledag 2019

Sidste dag i skoleåret 2018/2019 blev afholdt fredag d.  27-06-2019.

Alle mødte ind til normal tid hvorefter der blev serveret lækker morgenmad i teltet på græsplænen. Derefter fik vi i fællesskab ryddet telt plus borde, bænke væk, for at gøre plads til årlige vandkamp elever og lærer i mellem.

kl. 10.30 gik vandkampen i gang og ALLE som deltog blev meget våde, der var lavet et hav af vandballoner, og spandende var fyldt godt op med vand, vandpistolerne var ladt. Alle hyggede sig i høj grad.

kl. 12.00 blev der serveret pizza hvorefter alle fik en is serveret som dessert.

kl. 13.00 blev der ønsket en rigtig dejlig sommer til hinanden.

STU – Ulkebøldam ønsker alle en rigtig dejlig sommerferie – vi glæder os til at tage i mod alle de nye samt gamle elever igen d. 12 august.

Dimission 2019

I år var igen blev der afholdt dimission på STU – Ulkebøldam. I år med det største hold nogensinde.

Vi havde 17 dimitenter  i år, og der blev holdt et brag af en afsked for dem torsdag d. 27-06-2019. hvor der i alt var 112 på skolen til dimission hvor der blev holdt taler, de fik deres hue på samt papirer fra skolen. 

Der var til dagen lavet en masse lækker mad som blev serveret.

Eleverne som i år dimiterede var set fra venstre:

Nicklas, Sabrina, Mia, Julie, Line, Per, Morten, Kenneth, Camilla, Victor, Nadja, Mie, Stine, Sille, Niels.

Eleverne vi sender videre her fra skolen er således at :  7 skal videre i et resourceforløb, 3 i beskyttet beskæftigelse, 3 i ordinær uddannelse, 4 i flexjob.

Vi ønsker alle eleverne alt det bedste og en masse held og lykke herfra skolen.

Sommerfesten 2019

Sommerfesten på STU – Ulkebøldam 2019 blev afholdt torsdag d. 20-06-2019 hvor alle elever og forældre var inviteret til mad og hygge på skolen. Eleverne mødte ind på skolen kl. 13.00 hvor de alle sammen hjalp til med at få dækket alle bordene og gjort klar til forældrene kom kl. 17.00. 

Kl. 17.00 kom alle forældrene og der blev hygget med forskellige aktiviteter som stigegolf, banke søm i, kroket osv.

Der blev serveret noget rigtig lækker mad og hygget frem til kl. 20.00 hvor festen sluttede. Vejrguderne var med os denne dag.

Landsidrætsstævne i Esbjerg.

Den 22 og 23 maj 2019 deltog 16 elever fra STU – Ulkebøldam i landsidrætsstævnet i som i år blev afholdt i Esbjerg. Eleverne havde meldt sig til dette, og de havde i månederne op til stævnet haft 1 ugentlig gang idræt, hvor der blev øvet i de forskellige discipliner som de skulle til stævnet. De kunne melde sig til Hockey, atletik eller svømning.

Alle mødtes på skolen onsdag d. 22 om morgenen kl. 07.00 hvorefter vi kørte i bus mod Esbjerg. Vi havde på vejen derover et stod hvor vi havde taget morgenbrød med vi skulle spise.

Kl. 10.00 var der indmarch ved atletik stadion ved dokken i Esbjerg hvor vi havde vores skilt med skolens navn med. (lavet af kreativ) Efter indmarchen gik stævnet officielt i gang, og alle vores elever skulle i aktion i de forskellige discipliner. dag 1 bød på en masse medaljer til skolen, vi havde 2 hold meldt til i hockey i forskellige rækker Ulkebøldam 1 fik sølv, Ulkebøldam 2 fik bronze (så flot) Vi fik også flere medaljer i atletik og svømning stævnet over det endte faktisk således at samtlige elever vi havde med til stævnet, kom hjem med en medalje og en rigtig fed oplevelse rigere.

Onsdag aften var der stor fest i dokken hvor der blev serveret buffet og man kunne købe sig drikkevarer efterfølgende var der live musik og dans. Kl 23.00 var festen slut og turen gik ud på skolen hvor vi skulle overnatte.

Næste morgen kl. 6.30 blev der sagt godmorgen og alle skulle pakke ned og vi kørte tilbage til dokken hvor der blev serveret morgenmad. Efterfølgende gik disciplinerne atletik og svømning i gang igen og der blev dystet i finalerne frem til kl. 12.00 hvor stævnet blev afsluttet med en udmarch og sang. 

Et fantastisk stævne som alle nød til fulde.