Alle indlæg af Bent Brinckmann

Dimittender 2022

10 elever dimitterede fra STU-Ulkebøldam fredag den 24 juni 2022. fra venstre ses: Nikolaj Nowak, Sruthivashan Sivasekaran, Emre Bir, Tessa Skrydstrup, Kevin Thonesen, Christoffer Jørgensen, Danny Hansen, Aili Andersen, Patrick Lehrfeld og Lars Schou.

I fredags dimitterede 10 elever fra STU-Ulkebøldam. Personalet fra STU-Ulkebøldam vil gerne ønske jer alle sammen et stort tillykke med jeres færdige uddannelse og huer.

Gennem de sidste 3 år har i alle udviklet jer positivt, og er nu klar på næste etape i jeres voksenliv. Det har været en fornøjelse at lære jer at kende, og vi glæder os til at følge jer i fremtiden.

Alt godt for fremtiden ønskes af personalet fra STU-Ulkebøldam.

Kulturholdet vender tilbage.

Breaking News!!!!!
Så starter det sagnomspundne kulturhold op igen, så det er bare med at få sig meldt til.
Det kommer til at køre hver torsdag, og man melder sig til for ca. 8 gange pr. modul. Det bliver opbygget sådan at man har en dag med teori om den kommende tur, som er den efterfølgende torsdag, hvor vi besøger det sted vi har haft teori omkring.
Vi har tidligere besøgt forskellige historiske byer, samt snart hvert eneste museum i Jylland, Fyn, og sågar helt i Kiel på ubådsmuseum. Der har også været en del ture til især de ting der drejer sig om vores landsdel Sønderjylland og Slesvig-Holsten.
Som elev bliver i inddraget og er med til at vælge de ting vi skal besøge og lære meget mere om.
Så tøv ikke med at kontakte jeres kultur underviser Bent Brinckmann.
Jeg glæder mig til at nørde kultur sammen med jer.