Udgivet i Skriv en kommentar

Aflysninger af arrangementer

Aflysning   Aflysning   Aflysning    

På grund af nye Corona- restriktioner, ser vi os  desværre nødsaget til at aflyse:

– Aftensarragement torsdag d. 19.11.2020

– Juleturen til Flensborg torsdag d. 10.12.2020

– Julehyggen fredag d. 18.12.2020

De nævnte dage laves om til normal skoledag.

Alle skal bære mundbind når man bevæger sig rundt på skolen. Eleverne kan få udleveret et mundbind om morgen når de kommer – men… fra 1. januar 2021 skal man selv sørge for mundbind.

Med venlig hilsen


Skoleleder

Annette Hansen
STU-Ulkebøldam

Udgivet i Skriv en kommentar

Ny medarbejder i køkkenet og åbning af kreativ værksted på fuld tid.

Tirsdag d. 15.09.2020 startede en ny medarbejder op på STU-Ulkebøldam. Her sagde vi hej og velkommen til Lisbeth, som er ansat til at skulle varetage køkkenværkstedet på fuld tid i fremtiden.

Lisbeth er ved at lære køkkenet og de unge at kende.

Mona som de sidste år har varetaget køkkenværkstedet, er for fremtiden at finde i kreativt værksted, som starter op som et værksted der kører alle ugens dage, som de andre værksteder.

Vi er glade for denne mulighed bød sig, da vi i fremtiden kan favne endnu bredere om de unge mennesker med et kreativt hjerte 🙂 

Udgivet i Skriv en kommentar

Introdage skoleåret 2020/2021

Vi har på STU-Ulkebøldam nu sagt goddag og velkommen til 14 nye elever, som er startet på deres STU uddannelse mandag d. 10.08.2020.

Traditionen tro blev de første 2 dage brugt som introdage, hvor de nye og gamle elever bliver rystet lidt sammen, samtidig med de nye får regler og rammer at vide.

 

Mandag blev brugt til at få en masse information, samtidig med eleverne imellem kunne lære hinanden at kende. Se rammerne og få hygget sammen.

Tirsdag efter morgengåturen blev der dystet i rundbold, hvor en tæt kamp blev spillet, vejrguderne viste sig fra deres ypperste side, og det blev varmt, så da alle var godt forsvedte, kunne dem som havde lyst tage en tur med til stranden for at blive kølet lidt ned.

To meget hyggelige dage er nu slutte og de nye og gamle elever, er nu klar til sammen at gå i de respektive værksteder, og få en masse spændende undervisning.

Udgivet i Skriv en kommentar

Sidste skoledag 2020

Sidste skoledag 2020 blev også anderledes end vi plejer. Den årlige vandkamp blev ikke til noget i år, men dette skulle ikke forhindre os i at have en hyggelig dag. Vejret var igen i år med os.

Der blev  spillet rundbold og hygget det meste af dagen. 

Det hele blev afsluttet med pølser og brød lavet at bål teamet, mens andre svedte på rundbold banen.

Personalet fra STU-Ulkebøldam vil ønske jer alle sammen en rigtig dejlig sommer og et tak for skoleåret der gik, på en anderledes måde end forventet. 

Vi ser frem til at ses med jer igen d. 10 August, hvor vi også ser meget frem til at møde de 14 nye kommende elever.


Udgivet i Skriv en kommentar

Dimission 2020

Fredag d. 26.06.2020 blev der på STU-Ulkebøldam afholdt dimission for 11 elever som afsluttede deres uddannelse på skolen.

Det blev en anderledes dimission end vi på skolen plejer at holde, grundet en masse restriktioner pga. Covid-19.

Vejrguderne var med os og vi havde det mest fantastiske vejr, til at fejre alle de afsluttende elever. Vi havde alle sammen en rigtig god dag og afslutning, hvor der blev spist sandwich og hygget i de opstillede telte, hvor de hver i sær fik huen på.

Afslutningsvis vil personalet på STU ønske alle de afsluttende elever et stort tak for 3 fantastiske år, hvor i hver i sær har udviklet jer utrolig meget, på hver jeres måde. I har alle sammen klaret det hele super flot, og kan alle være stolte af jer selv.

Vi vil ønske jer alle sammen alt det bedste for fremtiden, vi ser frem til at få besøg af jer på skolen i fremtiden.

Mange sommer hilsner 

Personalet fra STU-Ulkebøldam

Udgivet i Skriv en kommentar

Dimission

Vigtig info!!!!

Nu har vi fået lov til at kunne afholde dimission, dog under skærpet retningslinjer.Det er derfor besluttet at der afholdes dimission fredag den 26 juni. Nærmere tidspunktet kommer i starten af næste uge, men vi forventer at det bliver fra kl. 12.

Det indebærer så også at der er et maximum på at hver afgangselev må invitere 3 personer med, udover sig selv. Det vil kun være de elever der dimitterer, der er på skolen denne dag. Vi sender alle andre elever på sommerferie om torsdagen den 25 juni. Alle de elever som skal dimittere, får et brev med hjem i næste uge, hvor det endeligt er beskrevet. Ved spørgsmål til alt dette, skal i tage fat i jeres kontaktlærer, som vil være behjælpelig, med at svare på spørgsmål😊Vi er så glade for at vi kan være med til at give jer en god afslutning på jeres uddannelse 👍🏻

Mvh

Personalet på STU-Ulkebøldam

Udgivet i Skriv en kommentar

Åbning af skolen

Åbning af skolen

Så er det blevet tid til at vi skal starte op på skolen igen.

Eleverne skal møde ind mandag den 18 maj kl. 08.15. Skoledagen varer indtil kl. 12.00. mandag til fredag indtil sommerferien.

Da vi jo stadig skal følge vores retningslinjer, skal eleverne have spist morgenmad hjemmefra, og medbringe en sund madpakke, som du kan spise mellem 11.30-12.00.

Vi vil den første dag eleverne møder ind, få fornyet de elevers buskort, som er udløbet. Husk Nemid og buskortet, ellers kan vi ikke gøre det.

Når i skal herud den første dag, skal du nok have købt en enkelt billet som vi refunderer, hvis du afleverer den til Annette.

Meget af undervisningen foregår udenfor, derfor er det vigtigt at du klæder dig på efter vejret.

Vi har begrænset antallet af elever i værkstederne, så derfor er der oprettet forskellige hold, og i vil blive informeret den første dag i møder ind. Intet er som det plejer, men det bliver godt.

Med venlig hilsen

Personalet STU-Ulkebøldam

Udgivet i Skriv en kommentar

Ny information omkring hele situationen.

Da regeringen har valgt at forlænge vores nuværende situation, i hvert fald frem til d. 10. maj, og forsamlingsforbud mod større forsamlinger frem til og med august, har dette desværre nogle konsekvenser, for de arrangementer vi på skolen havde planlagt her i forår/sommer.

Det betyder således:

Studieturen fra d. 11.05.2020 til 15.05.2020 er: AFLYST

Sommerfesten d. 18.06.2020                              : AFLYST

Dimissions fest d. 25.05.2020                             : UDSKUDT ( Vi vil holde en dimission for de afsluttende elever, senere på året, mere info vil følge når vi ved mere.)